| Ana Sayfa | Makaleler | Tasarım | Üretim | Analiz | Eğitimler |
|
|
|
Tanışalım, Kaynaşalım.. |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 15> |
| Yazar | |
meredithgrey
Yönetici
Merve Kayıt Tarihi: 07.Temmuz.2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 725 |
Alıntı Cevapla
Konu: Tanışalım, Kaynaşalım..Gönderim Zamanı: 07.Temmuz.2007 Saat 23:41 |
|
Merhabalar, Benim adım Merve.. Forum Yöneticisiyim.. 1981 İstanbul doğumluyum.. İTÜ' de doktora yapmaktayım, Bu yeni forumun tüm Mühendis arkadaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum.. ![]() Saygılarımla.. Düzenleyen meredithgrey - 28.Aralık.2008 Saat 18:48 Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
|
“ Sevdiklerinize bir gül verin; gülünüz yoksa gülüverin.. ”
|
|
![]() |
|
Tülin DEMİR
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 09.Temmuz.2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Temmuz.2007 Saat 08:58 |
|
Merhabalar,
Ben Tülin DEMİR. Endüstri mühendisiyim. TTM Mühendislik Laminasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.' de Kalite Güvence ve Planlama mühendisi olarak 22 aydır çalışıyorum.
İş Yönetimi ve Biymed ile zaten aram çok iyi
Meslektaşlarımı burda da görmek çok güzel olacak , açıkcası şimdiden merakla bekliyorum neler paylaşıp neler tartışacagız
Osman Bey kendi adıma çok teşekkür ederim
Ellerinize sağlık.
Yeni gelenlere de : şimdiden hoşgeldiniz
Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
![]() |
|
cgdm
Üye
Kayıt Tarihi: 09.Temmuz.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Temmuz.2007 Saat 11:33 |
|
Merhaba ben Çiğdem ÇİFTÇİ. Tekstil terbiye öğretmenliğinden mezunum.Şuan Özgümüş tekstilde eğitim sorumlusu olarak çalışıyorum. Eğitim bölümümüz yeni bu yüzden bu birimi en iyi şekilde nasıl aktif hale getirebilirim diye sektördeki meslektaşlarımla iletişim halinde olmak istiyorum.
herkese iyi çalışmalar ...
|
|
eğitim şart
|
|
![]() |
|
wizyon
Moderatör
Moderatör Kayıt Tarihi: 08.Temmuz.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Temmuz.2007 Saat 15:11 |
|
Merhaba Arkadaşlar
Fatih Çapkın Endüstri mühendisiyim "SigmaCenter Yönetim Sistemleri bünyesinde Uzm. Yrd. olarak çalışmaktayım. 6 sigma iyileştime projelerinin yürütülmesinde danışman ve ekip üyesi olarak görev almaktayım.Ayrıca ISO 9001 danışmanlıgı ve denetçiliğini yapmaktayım. Sizleri tanıdığıma memnun oldum ve tanıyacaklarıma da tabi. Düzenleyen wizyon - 11.Temmuz.2007 Saat 21:15 Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
![]() |
|
szr_trace
Üye
Kayıt Tarihi: 09.Temmuz.2007 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Temmuz.2007 Saat 19:57 |
|
Merhaba Arkadaşlar Sezer Ünal Gıda mühendisiyim. 1985 doğumluyum.. Şu anda İzmit 'te Hava Asteğmen olarak askerliğimi yapmaktayım. Burda Gıda Kontrol Sbaylığı Görevini Yürütmekteyim. Osman beyim formlarını takip ediyordum. Bu alanda da yeni arkadaşlar ile tanışıp bilgi paylaşımı yapmaktan büyük faydalar sağlayacağımıza inanıyorum
Saygılar
|
![]() |
|
meredithgrey
Yönetici
Merve Kayıt Tarihi: 07.Temmuz.2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 725 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Temmuz.2007 Saat 10:10 |
|
Aramıza Hoşgeldiniz Arkadaşlar.. Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
|
“ Sevdiklerinize bir gül verin; gülünüz yoksa gülüverin.. ”
|
|
![]() |
|
halilmakineci
Usta Forumcu
Kayıt Tarihi: 10.Temmuz.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 278 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Temmuz.2007 Saat 11:33 |
|
Merhaba Arkadaşlar
Ben Halil MAKINECI. Elektrik Elektronik Muhendisiyim . INGILTERE merkezli BIWATER ingiliz firmasinda yurtdisinda calisiyorum. Su anki gorevim LIBYA da. Kurulum asamasinda olan 5 tane Endustriyel tesisin sorumlusuyum.Sahalarin uygulama sefiyim ayni zamanda kontrol muhendisi olarak da calisiyorum.
Bir kisim arkadaslari taniyorum ve uye olan ve tanimadigim yeni arkdaslarla da cevremizin ve bilgi hazinemizin paylastikca genisleyecegini biliyorum
Herkese meslek hayatinda basarlar diliyorum.
Best regards
|
|
Mr. Halil MAKINECI
|
|
![]() |
|
Tülin DEMİR
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 09.Temmuz.2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Temmuz.2007 Saat 12:46 |
|
Merhabalar tekrar , Hoşbulduk Halil , canım arkadaşım hoşgeldin sen de . Seni burda görmek çok güzel
|
|
<<<...Sahip oldukları değil sahip olamadıklarıdır insanları birbirine yakın kılan ...>>>
|
|
![]() |
|
elifulku
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 10.Temmuz.2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Temmuz.2007 Saat 13:32 |
|
Selam,
Ben Elif Ülkü Öncelikle belirtmeliyimki mühendis değilim. Burda ne işin var diyenlerinizi duyar gibiyim arkadaşlar... Bir stk bünyesinde mühendis arkadaşların sosyal faaliytlerinin koordinasyonuyla ilgileniyorum ve bu forumun yararlı olabileceğini düşünerek üye oldum. Hazırlayanları takdir etmemek imkansız ciddi bir eksiklikmiş bende karşılaşınca farkettim. Dört gözle organizasyonlarınızı bekliyorum Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
|
senin için...
|
|
![]() |
|
turker
Çaylak Üye
Kayıt Tarihi: 10.Temmuz.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10.Temmuz.2007 Saat 16:00 |
|
Erol Türker
Anadolu Meslek Lisesi, Plastik Teknolojsi (Plastik Kalıp Tasarımı Dalı) mezunuyum.. 2 yıllık Plastik - Lastik Teknolojisi bölümü önlisansı okumayı planlıyorum. Plastik Teknolojileri üzerine bir internet sitem var.. ( www.plastik-tr.com ) Herkese iyi çalışmalar.. Düzenleyen turker - 11.Temmuz.2007 Saat 13:58 Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
|
Plastik Teknolojileri Sitesi
www.plastik-tr.com |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 15> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |