Ana Sayfa Makaleler Tasarım Üretim Analiz Eğitimler

Yeni Konu Gönder

MühendislikOKULU Forum Kuralları

MühendislikOKULU Genel Konu Başlıkları

Makine mühendisliği I Endüstri mühendisliği I İnşaat mühendisliği ve Mimarlık I Gıda mühendisliği
Çevre Mühendisliği I Bilgisayar Mühendisliği I Kimya Mühendisliği I Ziraat mühendisi

Tekstil mühendisliği I Maden mühendisliği I Jeoloji mühendisliği I Elektrik-elektronik mühendisliği

ANA SAYFA I En Çok Mesaj Yazan Üyelerimiz  I Tanışma I Son 40 Konu Başlığı

FEM Mühendislik Çözümleri

Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ > Su arıtımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTanışalım, Kaynaşalım..    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTürk Mühendisler Hekırları ...    Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınçap    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKALİTE EL KİTABI    Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınhastane kalite yönetim sistemi    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTOPLAM KALİTE YÖNETİMİNDE K...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTOPLAM KALİTE YÖNETİMİ    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTÜBİTAK PROJE DESTEKLERİ    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınPROJE REHBERİ    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınPROBLEMLİ ZEMİNLERDE GEOTEK...    

Profilinize Resim Ekleme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meredithgrey Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Merve

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 725

Alıntı meredithgrey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Profilinize Resim Ekleme
    Gönderim Zamanı: 29.Ekim.2007 Saat 09:52

Profilinize Resim Ekleme

Öncelikle profilinize koyacağınız resmi upload etmeniz gerekiyor (muhendislikokulu.com a resim upload yasak olduğu için .... LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN GİRİŞ YAPIN veya ÜYE OLUN ....   adresine yükleme yapabilirsiniz.)

Yukleme yaptiktan sonra http:// ile baslayan resim linkini kopyalayarak
Profilinizde yer alan (.... LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN GİRİŞ YAPIN veya ÜYE OLUN .... )
Simge Seçiniz :  kısmındaki boşluğa yapıtırıyorsunuz ve ön izleme ile eklediğiniz resminizi görebiliyorsunuz.

Bu işlem icin lütfen buyuk boyutlu resim kullanmayın yoksa sayfa acılırken resminizin görüntülenmesi uzun zaman alır.

Not : .... LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN GİRİŞ YAPIN veya ÜYE OLUN ....  sitesine upload etmeyi bilmiyorsanız, resimli anlatım

.... LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN GİRİŞ YAPIN veya ÜYE OLUN ....

Resimleriniz 1x1.5 oranında olmalıdır. ideal resim boyutları 136 x 204 Pixel 

Düzenleyen mervebasar - 29.Ekim.2007 Saat 16:24

Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com

“ Sevdiklerinize bir gül verin; gülünüz yoksa gülüverin.. ”
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Site Yöneticisine ulaşmak için Mesaj, email, msn

Ziyaretçi Sayımız :

BiYMED Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri