| Ana Sayfa | Makaleler | Tasarım | Üretim | Analiz | Eğitimler |
|
|
|
Profil Ayarlarınız |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
meredithgrey
Yönetici
Merve Kayıt Tarihi: 07.Temmuz.2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 725 |
Alıntı Cevapla
Konu: Profil AyarlarınızGönderim Zamanı: 29.Ekim.2007 Saat 16:23 |
|
Profilinizi doldurmak için; .... LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN GİRİŞ YAPIN veya ÜYE OLUN .... Profilinize resim eklemek için; Düzenleyen mervebasar - 16.Mart.2008 Saat 19:03 Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
|
“ Sevdiklerinize bir gül verin; gülünüz yoksa gülüverin.. ”
|
|
![]() |
|
a.gokdemır
Üye
Kayıt Tarihi: 28.Kasım.2007 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29.Kasım.2007 Saat 16:29 |
|
SEÇİMİNİ KAYBETMEKTEN YANA KULLANAN, BENİ SONSUZA KADAR KAYBEDER. Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
![]() |
|
Sedat CIRIK
Moderatör
Kayıt Tarihi: 16.Ekim.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 144 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29.Kasım.2007 Saat 19:40 |
|
Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
|
Her tercih bir kaybediş, her seçim bir vazgeçiştir.
|
|
![]() |
|
betul
Moderatör
Kayıt Tarihi: 17.Temmuz.2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 571 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30.Kasım.2007 Saat 10:34 |
|
forumdaki birine mesaj göndermeye çalışmış heralde profil ile seçim arasında bi bağlantı kuramadım Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
![]() |
|
mehmetiz
Üye
Kayıt Tarihi: 07.Mart.2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.Mart.2008 Saat 20:43 |
|
Merve Hn. resim ekleme linki bozuk.Ayrıca yenilenebilir enerji kaynakları konusunu çok sade ve açıklayıcı ve de öz olmuş.Teşekkürler...Evimin çatısına bir tane güneş enerji paneli, bir tane rüzgar enerjisi pervanesi monte edecem.
Düzenleyen mehmetiz - 07.Mart.2008 Saat 20:45 Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
![]() |
|
Büşra
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 28.Eylül.2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 132 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16.Mart.2008 Saat 12:51 |
|
Merve hanım nerdesiniz vazmı geçtiniz bu işi yapmaktan
|
|
bilmemek ayıp değil yeter ki çaktırma...
|
|
![]() |
|
meredithgrey
Yönetici
Merve Kayıt Tarihi: 07.Temmuz.2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 725 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16.Mart.2008 Saat 19:04 |
Link düzeltilmiştir.. :) Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
|
|
|
![]() |
|
meredithgrey
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16.Mart.2008 Saat 19:04 |
Hayır Büşracım vazgeçmedim.. Ama çok yoğun bir dönem geçiriyorum.. Hem doktora yapıyorum hem çalışıyorum biliyorsunuz.. Okul da işler de çok yoğun, deyim yerindeyse nefes bile alamıyorum işten güçten.. :) Özelde de işlerim var, bir zaman böyle devam edecek maalesef.. Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Burada !!! www.EgitimDuyurulari.com |
|
|
|
|
![]() |
|
Büşra
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 28.Eylül.2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 132 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16.Mart.2008 Saat 20:50 |
|
hımmm kolay gelsin size o zaman Allah yardımcınız olsun
|
|
bilmemek ayıp değil yeter ki çaktırma...
|
|
![]() |
|
caligula
Üye
Kayıt Tarihi: 22.Mart.2008 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Mart.2008 Saat 11:28 |
|
merhaba
|
|
asıl güç bilgide değil, eylemdedir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |